RENAULT CAR CLUB

Diskusní fórum Renault Car Clubu
Právě je sob 23. lis 2024 1:34:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 17. lis 2012 17:45:27 

ja mam najradsej suchy zip :-)

PříspěvekNapsal: pon 28. led 2013 9:56:27 

Nikdo se nepřihlásil, původně jsem v těchto dnech chtěl objednávat mďarské ubytování. Ale možná je to tak lepší. Totiž to, co se mi nepodařilo dodnes, je uzdravit nejmenšího kluka, který omarodil akorát, když byl ten říjnový výlet.

A tak alespoň mohu požádat o měsíční posun termínu.

Všechno je to dost složité: V r. 2011 jsme byli na cestách po Polsku a tehdy 5 letý kluk tam v jedné kašně nadechl vodní tříšť, po které dostal vysoké horečky, velmi rychle, asi tak 12 hodin po tom, co v té kašně byl. Okamžitě jsme vyrazili na cestu domů, tenkrát jsem s tou krabicí od Hjundaje ujel 1 300 km za 12 hodin a jediná přestávka v jízdě byla u 1x pumpy. Kluka jsme vyložili rovnou v Motolské dětské nemocnici v Praze, už měl skoro 41 st. horečky. Trochu ho tam dali dohromady, zjistili, že se mu v krku hluboko v tkáni dělaly velké abscesy, následující den šel na operaci a pak v průběhu týdne ještě 3x, vždy v plné narkóze. Vypustili mu z krku celkově asi 3,5 deci hnisu, ale museli mu udržovat rány otevřené asi týden, nakonec v nemocnici strávil skoro 3 týdny. Upozornili nás, že to může mít recidivu, zjistili, že to působí nějaký zmutovaný enterokok, který správně měl "vyrábět" jenom průjem. Oslabilo mu to ale imunitu. Zjistili někdy vloni v létě v létě, že v průběhu roku se mu udělal další absces, tentokrát na ušním zvukovodu, v důsledku čehož téměř ohluchl na pravé ucho. Tvrdí, že to bude operativně řešitelné a že ho z toho dostanou. Na operaci byl původně objednaný v listopadu 2012. Loni v říjnu, akorát tak 3 dny před výletem Velvar omarodil, léčili ho na virózu, ale když to nepomáhalo, zjistili podrobným vyšetřením, že dostal asi ve škole, kam v září nastoupil mononukléózu (CMV). To je dost hnusná nemoc jak průběhem tak příznaky, která musí odeznít sama a nijak se nedá léčit. Dostal se z ní asi tak před 2 týdny. Původní operace mu proto byla odložena (absces dál nerostl) a je na ní znovu objednaný akorát na konci února letos. A pak bude potřebovat aspoň 6 týdnů na rekonvalescenci. Neboli potřeboval bych ten termín posunout tak někdy na 2. polovinu dubna. Musel bych na ten maďarský výlet jet sám, nejvýše se starším klukem, kterého jste na výletě viděli, a to by mi působilo tak trošku výčitky svědomí.

Tenkrát jsem netušil, že ten zdravotní problém mého nejmenšího se tak protáhne a ani v nejmenším jsem nepředpokládal, že ani po nějakých 6 měsících od toho výletu ještě nebude zdravý.

Samozřejmě pokud byste ten původní termín chtěli dodržet, všechno domluvím, zorganizuji tak, jak jsem uvažoval původně, ale sám se výletu v tom termínu nezúčastním, byť jsem ho sám navrhl.

PříspěvekNapsal: pon 28. led 2013 11:15:19 
Administrátor

Espero, držím palce s klukem, aby se co nejvíce a nejdříve uzdravil a byl v pořádku. Je to smůla, že ho toto potkalo. Dej vědět jakoukoli změnu.

Já za sebe vůbec nevím co bude za 2 týdny natož v dubnu a raději nic neplánuji. Rád bych se účastnil, ale....,tak uvidím co bude.

https://picasaweb.google.com/103556816432908400020

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]