Tak jsem si to přečetl a mám z toho upřímně rozporuplné pocity...
Určitě by to mohlo být pro klub přínosné z hlediska propagace. To každopádně. Ale...
Za prvé, co je vlastně "legenda"? Něco, čeho se vyrobilo hodně, nebo málo? Co se umístilo v soutěžích? Kdo to určuje?
Trochu mi ta akce připomíná některé jiné s vysokým startovným... A někdo v roli jakéhosi soudce nebo poloboha stanovuje, co tam smí a nesmí, vlastně aniž by byly stanoveny konkrétní podmínky (věk vozidla, stav aj...)
Další zajímavostí je systém plateb. Za potvrzenou přihlášku je účastník povinnen zaplatit 1000.- Pokud se z nějakého důvodu nedostaví (pozor, počasí není důvodem) a řádně svou neúčast nezdůvodní (opět předpokládám, že to posuzuje jakýsi polobůh), je povinnen zaplatit pokutu 5000.- Divné - chápu, že pokud někdo zaplatí poplatek a pak nepřijede, že se tento třeba nevrací. Ale aby ještě zaplatil pokutu za neúčast?
Přitom - akce je sice pojištěná, ale každý je povinnen si přivézt plachtu na auto proti např. kroupám. Znamená to, že akce je pojištěná, ale pokud přijdou kroupy, tak vlastně není...Divné... A k tomu, pokud budou hlásit kroupy a nepřijedu, není to pádným důvodem k neúčasti a zaplatím zmiňovanou pokutu 5000.-
.........
Přitom je každý povinnen po vystavení exponátu odevzdat pořadateli klíčky od vozu...Taky docela zvláštní...
A odjet dříve se smí jen se souhlasem pořadatele. Pokud jsem správně pochopil, akce je v sobotu....některá auta tam budou stát již od úterý...
Nechápu proč - areál znám dobře a předpokládaných 500 aut se tam během pátku dokáže pohodlně naskládat...
Nevím, nechci býti zbytečně skeptikem, jistě to bude zajímavá akce, ale už to, co odpověděl pořadatel Pavlovi mě přinutilo podívat se na věc zevrubněji a docela jsem se divil. Nemohu se zbavit dojmu, že to pro někoho bude super byznys...
Nicméně jak říkám, pokud se to povede, byla by to jistě zajímavá příležitost, jak zviditelnit klub
I když to na mě zrovna nepůsobí dojmem, že bychom tam k našim autům mohli přiložit vlajku nebo klubový banner...
Předestírám, že výše napsané je jen můj soukromý názor, kterým nechci nikoho ovlivňovat, nebo cokoli předčasně kritizovat.