Zdravím Vás Evrybády, Prodal jsem P-207 a koupil Renault Clio IV a zatím jsem ztracen)
Nefunguje osvětl.přístr. desky, nestahují okna, nesvítí stropní světla, nejde ventilátor, klimatizace a kdoví, co ještě. Našel jsem v Manuálu,že to je pojistka č.12. Proměřil jsem ji a je (a všechny) O.K.
Po nastartování se však nic nezměnilo a to co nešlo, nejde dál. ALE HLAVNĚ! : Rozsvítil se nápis na displayi, že mám zadat čtyřmístný PIN Kód. Takže teď nejde ještě Rádio, Media, Navigace atd. ... a jsem v pr*eli.
V Diskusi jsem našel rady, ale tam je u dotazu vždy fotka typu rádia. Já tam ale samostatné rádio nemám - jen ten LCD panel, který chce PIN.
Nenašel by se tu (moc prosím!) někdo, kdo by mi poradil CO S TÍM? (VIN: VF15RSN0A56572217)
Pls a ještě něco: Nenašel by někdo seznam, kde jsou vypsány správné hodnoty VŠECH pojistek ve skřínce? Navíc: Uměl by někdo najít na NETu, kde bych stáhl popis pojistek, co která hlídá?
Našel jsem (a stáhl) na RenaultClubu 2 manuály z r. 2016 a 2018 (a já mám 2017!) a ani jeden neukazuje pojistkovou skřínku, kterou mám v Cliu já. Manuál v tišť. podobě, který mám já, je ten z r. 2018
Prosím pomozte mi ! Jsem starý dědek (77) a s tímhle si neporadím
Děkuji všem předem
Jiří Jaša, Plzeň
Přílohy: |
Pojistky 2x_Fotka pro RenaultClub.jpg [ 132.37 KiB | Zobrazeno 13606 krát ]
|
_________________ Renault Clio IV 2017
|