Odpověď na otázku č. 19 : Ano, měl jsem na mysli historickou památkou
zámek Zbiroh a jeho
nejhlubší studnu 163 metrů. Správně odpověděl první Radek a má další bod
Honzo, nedalo mě to a ještě teď večer jsem zavolal přímo panu kastelánu hradu Hukvaldy, abych se opravdu dozvěděl jak to s tou studnou v Hukvaldech je. Pan kastelán mě odpověděl, že udávané hloubky jsou jen odhady z pověstí dávno minulých. Studna je téměř celá zasypaná a nelze tak tedy přesně určit její hloubku. V budoucnu se ale plánuje její čištění a archeologický průzkum, vše je ale závislé od sponzorů, kteří se stále do dnešních dnů hledají a nenašli se.
Otázka č 20 : Dnes tedy vkládám poslední dvacátou otázku. A teď vás asi překvapím, když napíšu, že konečné pořadí soutěžících se ještě může pěkně zamíchat
Dnešní otázka bude pouze tipovací
Napište, kolik odhadujete počet lidí tzv. " unikátních návštěvníků " v období od 1.1.2013 do 22.12.2013 na naší webové stránce www.RENAULTCARCLUB.cz Kdo je unikátní návštěvník
Je to návštěvník, který v daném období navštíví webovou stránku a při opakované návštěvě stejným návštěvníkem se jeho návštěva již nezapočítává.
Bodové hodnocení otázky č.20 : body v této tipovací otázce získá prvních 5 soutěžících, kteří se nejvíce přiblíží ke správnému číslu. Ten kdo bude nejblíže dostane 5 bodů a další 4 body atd...
A kdo pozorně četl pravidla soutěže, tak ví, že oceněný bude vítěz,ale možná i další soutěžící. Takže se mě podařilo sehnat ještě nějaké drobnosti a rozhodl jsem se ocenit nejen vítěze