Podíval jsem se na to podrobněji myslím, že ten seznam je z pohledu označení typů a verzí asi zavádějící. Například moje Dacia MCV I, kterou jsem si vyhledal podle verze uvedené v TP (KSDEKJ) je uvedena v počtu jenom 17 kusů. Na druhé straně je tam spousta Loganů, které jsou vedeny způsobem, který neodpovídá typovému značení (ale zjevně se to týká i ostatních značek). Neboli úředník zapíše označení vozu tak, jak je uvedené v přihlášce vozidla majitelem a pokud je tento člověk mamlas, který neumí správně opsat údaj z TP nebo lenoch, pro kterého je to námaha, pak se tyto chyby promítají do registrů nesmyslnými info. Také to celé bude asi trochu starší, protože jsem tam neobjevil žádné označení vztahující se k mojí nové Dacii z května t.r.
A navíc je tento registr zavádějící ještě v jednom smylslu, obsahuje všechna vozidla, jak motorová, tak přípojná, neboli přívěsy, ale statistyky o všech pak mluví jako o motorových vozidlech. No a stáří přípojných vozidel je dle mého názoru vyšší než motorových. Ale chtít od úředníka, aby přmýšlel, používal statistická očišťování dat je asi marné, marné, marné......
_________________ od 04 85 Renault R 11 GTX (phase I) 1,7 i; 55kW; červený od 30.3.18 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi (phase II) 2,0 96 kW červená Tiziano provedení L2H1-camper od 17.12.22 Renault Fluence 1,6 16v béžová metalíza
|