S něčím podobným jsem zde zkoušel zaujmout dříve v sekci "Naše klubová auta" - viz
viewtopic.php?f=5&t=670Dokonce jsem i připojil amatérskou fotografii a tiše doufal, že se někdo připojí, resp. naváže. Nepřipojil, nenavázal, a to přesto, že těmi modelkami měly být naše manželky či partnerky. Takže v mnoha domácnostech mohl teoreticky zůstat klid. Takže nabídka na focení se skutečnými modelkami mi přijde bezvadná, ale na davy zájemců to asi nebude. Leda tak potom na davy čumilů
Ale vážně: nápad je to moc hezký (tedy za předpokladu, že dívky nebudou lehat na kapoty či se opírat o blatníky, aniž bych pochyboval o jejich váze)
Tedy když to shrnu: klubu již bylo nabídnuto focení s manželkami/partnerkami, nyní s modelkami... Tak snad zbývá obnovit Miss Renault, což už jsem pokoutně také zkoušel navrhnout, leč nebyl jsem vyslyšen, resp. kdosi pochyboval o počtu účastnic. Já bych to tak černě neviděl, vždyť každá žena má svůj půvab, což asi profesionálovi není třeba říkat. Navíc je smutnou ironií, že soutěž krásy provozoval Renault Club Praha v tuhé normalizaci, zatímco v naší svobodě už to v tom nejlepším slova smyslu neláká. Možná pro zajímavost uvedu pouději fotky některé tehdejší svazarmovské miss, ale nebude to z cyklostilu žádná kvalita. Spíše se jen tuší, že tam někde mohla stát hezká účastnice srazu, co má šerpu
Tak hodně zdaru!