Tak už zase opraveno, obdržel jsem dvoje nové dveře na levé straně. Dělali to v Renaultu na Zličíně. Cena opravy bez 102 Kč dělala 44 tisíc Kč. Já jsem platil pojistnou havarijní spouúčast. Neobešlo se to bez konfliktu s pojišťovnou, která chtěla určovat, kam si dám auto opravit, jinak prý nezaplatí všechno. Určila mi jakousi no name opravnu v Neumětelích, to je tuším ta vesnice, kam utíkal po skoku ze skály vyšehradské bodrý kůň jménem Chemiicque, když se to napíše francouzsky. Já nevím jak vy, ale já bych si opravit auto do vsi zvané Neumětely pro jistotu snad ani nedal. Tak jsem pojišťovně napsal, že to určitě bude zajímat ÚOHS, neboť jde o narušování hospodářské soutěže a tudíž nezákonný postup a že pojišťovnu z titulu svých pravomocí taky můžu dát na mezinárodní mezibankovní blacklist jestliže se takhle opravdu zachovají. Za 6 hodin napsali, ať si to dám opravit kam chci a že to zaplatí.
_________________ od 04 85 Renault R 11 GTX (phase I) 1,7 i; 55kW; červený od 30.3.18 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi (phase II) 2,0 96 kW červená Tiziano provedení L2H1-camper od 17.12.22 Renault Fluence 1,6 16v béžová metalíza
|