Já naopak nedorazím, žena pozvala nějakou návštěvu, přesněji řečeno rozjíždíme něco jako miniškolku a mají to být první klientky, tuhle atrakci si nemohu nechat ujít. Akorát, že do toho budu muset věnovat přízemní část baráku.
Jinak k těm schůzkám, jak se řešilo jinde než Zbraslav, ještě se rýsuje jedna možnost, v Dejvicích na Kulaťáku je hotel, bývalý Ústřední dům armády. Patří to pořád té neválčící - válečnické instituci dál. Je to po rekonstrukci, kuchyně česká a dobrá, ceny jídla nižší, než všade jinde, kde jsem kvůli tomu byl. Mají několik samostatných salónků, od mini až po velké a nebyl by problém se tam uchýlit. Asi před 2 týdny jsem tam byl na nějaké akci, tak jsem se tam na to ptal. Akorát, že Kulaťák, oficielně Vítězné náměstí, je sice blízko centra, ale úplně centrum už to není. Parkování relativně v pohodě naproti přes Kulaťák, v uličkách, kde je ČVUT - nejsou tam žádné zóny. Tenkrát jsem zapartkoval v poho.
_________________ od 04 85 Renault R 11 GTX (phase I) 1,7 i; 55kW; červený od 30.3.18 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi (phase II) 2,0 96 kW červená Tiziano provedení L2H1-camper od 17.12.22 Renault Fluence 1,6 16v béžová metalíza
|