No ve čtvrtek jsme se shodli, že je zatím Zbraslav celkem vyhovující: Milanovi, Tadeášovi a Martinovi to vyhovuje, na tom jsme se tam shodli.
Pokud vím, brachovi to vyhovuje také, já s tím problém nemám (buď někoho poprosím, aby mě vzal cestou, nebo jedu z Braníka sám), to samé pan Louša. Dovoluji si tvrdit, že Petrovi by to mohlo vyhovovat taky, jede buď z práce, nebo z Říčan, aspoň se nemotá v Praze díky okruhu resp. Jižní spojce. Honzovi M. by to také mohlo vyhovovat, vzhledem k tomu, že jezdí z Modřan. Pavel to má asi trochu z ruky, ale zase rád jezdí
a většinou se před tím sejdeme a jedeme spolu. Vláďa jede též z Říčan, takže je to taky po okruhu přístupné. A pokud jde o Espera (pokud si dovolím za Vás mluvit
) - z Berouna je to vlastně taky po okruhu. Problém by mohl mít snad Radek, pro kterého je to z ruky, kvůli vlaku a Petr M., který bydlí na opačném konci Prahy a musel by projet Magistrálu, což v tu dobu není úplně snadné.
Takže když pomineme, že prostor je vyhovující, nekuřácký, jídlo a pivo skvělé, je tady další výhodou to, že se díky přístupnosti nemusíme strkat po Praze a řešit problém s parkováním
Samozřejmě mě jakkoli doplňte, pokud se v něčem mýlím, nebo jsem na někoho zapomněl.
Stejně tak jsem si vědom toho, že jsme jakoby začali hledat jiný prostor a za sebe si jakýchkoli návrhů velice vážím - už jen proto, že ten, kdo hledá a navrhuje myslí na klub a "tak je to spravne"
Nicméně bych ten prostor zatím neměnil
a dovolím si souhlasit s Milanem, kterého osobně oceňuji v tom, že to má z nás všech bezkonkurenčně nejdál. A přitom jezdí