1. SRAZ RENAULT CAR CLUBU, 21.-23.6.2013
Re: 1. SRAZ RENAULT CAR CLUBU 21.-23.6.2013
I já s Helenou bychom chtěli pořadatelům poděkovat za pěkně připravený sraz. Vše probíhalo v pohodě, na srazu vládla přátelská nálada a nakonec i to počasí nám vyšlo. A ty drobné chyby, o kterých Pavle hovoříš, vůbec nebyly podstatné. Kdo něco takového pořádal, tak ví, že je to docela náročné vše uhlídat a na nic nezapomenout a v tak malém počtu pořadatelů, v jakém jste to zajišťovali vy, tak je potřeba nad vaším výkonem smeknout klobouk. Na příští sraz nabízíme pomocnou ruku, ať zase ti, co letos nemohli soutěžit, si příště zasoutěží.
Ještě jednou děkujeme.
Honza a Helena Mišurcovi
Ještě jednou děkujeme.
Honza a Helena Mišurcovi
Také bych chtěl poděkovat organizátorům i Sv. Petrovi za dobře odvedenou práci, prvním za přípravu, organizaci a průběh srazíku soutěže, druhému za počasí. Kritizovat soutěž nebo pojetí srazu nelze, to je vždy dáno filosofií uvažování, přístupem i tradicí klubu i jeho členů. Milé bylo, že každý dostal na památku ihned fotku i ve stojáčku. Pro mě bylo poučením do budoucna, že ne vše je třeba proorganizovat až na "dřeň" a dopadne to stejně dobře, jako by to na dřeň proorganizované bylo. Tento jinotaj pochopí kdo ví, že se podobnými pořadatelskými věcmi zabývám v jiném autoklubu. V každém případě byl to příjemný uvolněný víkend.
od 04 85 Renault R 11 GTX (phase I) 1,7 i; 55kW; červený
od 30.3.18 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi (phase II) 2,0 96 kW červená Tiziano provedení L2H1-camper
od 22.2.25 Renault Fluence 1,6 16V hodně bílá káva
od 30.3.18 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi (phase II) 2,0 96 kW červená Tiziano provedení L2H1-camper
od 22.2.25 Renault Fluence 1,6 16V hodně bílá káva
Velký dík patří všem pořadatelům víkendového srazu, který se moc povedl a my jsme si ho bezvadně užili. Krásná trasa závodu, zábavné úkoly, záludné otázky
skvěle naplánováno i provedeno.
Také děkujeme i všem ostatním účastníkům srazu za skvělou atmosféru, která celý víkend provázela.
Naše krásná cena za třetí místo již zaujala své místo na poličce v obývacím pokoji, tak snad tam nezůstane dlouho osamocená
Mějte se všichni krásně a těšíme se na další setkání Petr + Renata
Také děkujeme i všem ostatním účastníkům srazu za skvělou atmosféru, která celý víkend provázela.
Naše krásná cena za třetí místo již zaujala své místo na poličce v obývacím pokoji, tak snad tam nezůstane dlouho osamocená
Mějte se všichni krásně a těšíme se na další setkání Petr + Renata
- Pavel V
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To se to krásně všechno čte
Renato, vítám tě na našem fóru
Renato, vítám tě na našem fóru
Když tady čtu ty pochvaly, tak si říkám, že se to asi opravdu povedlo......což je dobře a mám z toho za nás všechny velkou radost. Jen jestli jsme si tu pomyslnou laťku nenastavili moc vysoko
...ale ne, nenastavili. Vždycky je co zlepšovat a spokojenost je aspoň motor pro další činnost a to je dobře
Pokud by někdo prahnul po mých fotkách v plné kvalitě, napište mi, prosím, SZ a v ní svůj e-mail. Pošlu je přes úložiště.
Mám pár fotek z rozpravy, pak všechny posádky s auty na náměstí a při startu do druhé etapy. A pak nedělní výlet na hrad.
Jen tak mimochodem, přátelé - kdopak napíše článek o srazu do Renaultáře...
Nebo mám poprosit Plhu z Kojčic u Pejřimova? Třeba se na nás přijel podívat
A možná nás viděl i Hliník při průjezdu Humpolcem 
Pokud by někdo prahnul po mých fotkách v plné kvalitě, napište mi, prosím, SZ a v ní svůj e-mail. Pošlu je přes úložiště.
Mám pár fotek z rozpravy, pak všechny posádky s auty na náměstí a při startu do druhé etapy. A pak nedělní výlet na hrad.
Jen tak mimochodem, přátelé - kdopak napíše článek o srazu do Renaultáře...
Nebo mám poprosit Plhu z Kojčic u Pejřimova? Třeba se na nás přijel podívat
Renault 11 GTL, phase I, 1397 ccm, 49 kW, 5 dv., r.v. 1986
Renault Espace I 2000 TSE, phase II, 1995 ccm, 74 kW, 5 dv., r.v. 1990
Renault Clio III Grandtour, phase II, 1149 ccm, 16V, 55 kW, r.v. 2010
Karosa LC 735, typ 735.40, ex. Armáda ČR, r.v.1988
Jawa 50 Pionýr, typ 20, ex. ČSLA, r.v. 1979
Renault Espace I 2000 TSE, phase II, 1995 ccm, 74 kW, 5 dv., r.v. 1990
Renault Clio III Grandtour, phase II, 1149 ccm, 16V, 55 kW, r.v. 2010
Karosa LC 735, typ 735.40, ex. Armáda ČR, r.v.1988
Jawa 50 Pionýr, typ 20, ex. ČSLA, r.v. 1979
- Michal
- člen RCC
Taky jsem chtěl za obě posádky moc poděkovat organizátorům a účastníkům za krásné chvíle strávené na premierovém srazu.
Tady jsou fotky z obou foťáků:
http://snypper.rajce.idnes.cz/rcc_sraz_michal/
http://snypper.rajce.idnes.cz/rcc_martin/
Fotky v plném formátu pošlu na požádání emailem.
Tady jsou fotky z obou foťáků:
http://snypper.rajce.idnes.cz/rcc_sraz_michal/
http://snypper.rajce.idnes.cz/rcc_martin/
Fotky v plném formátu pošlu na požádání emailem.
Renault 12 TL
Dacia 1300
Dacia 1310 TX Break
Renault Laguna III Grandtour GT 2,0 DCI
Dacia 1300
Dacia 1310 TX Break
Renault Laguna III Grandtour GT 2,0 DCI
Pro zájemce přidávám podrobný přehled bodů z jednotlivých kontrol a přehled otázek s odpověďmi. Při zadávání výsledků do první tabulky se nám nějaký šotek vloudil do výsledků a Radkovi Šťástkovi se přičetlo navíc 100 TB. Tímto se Radkovi omlouváme a gratulujeme k lepšímu výsledku.
Něco málo jsem stačil také nafotit, tak přidávám odkaz.
http://fotonarovec.rajce.net/1._sraz_Re ... Clubu_2013
Něco málo jsem stačil také nafotit, tak přidávám odkaz.
http://fotonarovec.rajce.net/1._sraz_Re ... Clubu_2013
- Přílohy
-
- vysledky_sraz_2013.pdf
- (71.72 KiB) Staženo 579 x
-
- otázky_stanoviště.pdf
- (56.44 KiB) Staženo 652 x
Renault 4CV, r.v. 1960
Ani nevíš, jak se mi s tím šotkem ulevilo, páté místo zní lépe
(mimochodem, šotek se vloudil i na tuto výsledkovou listinu). Manželka z toho původně deklarovaného místa nespala a vůbec o tom se mnou nechtěla mluvit
Úplně jsem se cítil provinile, že jsem poctivě, tedy dlouho, utahoval svíčky tím inbusem a navíc se domníval, že Fluence pochází ze Slovinska...
Ale vážně, samozřejmě i za nás všem děkuji za krásný víkend i prožitek. Trasa závodu byla krásně vybrána, nápadité soutěže, bezvadní kamarádi, inu zkrátka jsme se bavili všichni. A 30 let devítky jsem si spolu se Zuzankou, samozřejmě u devítky, připomenul v sobotu večer na parkovišti, kde jsem vzpomněl i na tátu. Měl by z naší společné zábavy jistě radost a jistě s velkou chutí by se svezl i s osmičkou Honzy Mišurce. Vždyť to byl kdysi jeho první Renault. Tímto Honzovi ještě jednou upřímně děkuji za svezení (je moc dobře, že obhájil třetí místo z Křivonosky, zatímco devítka bohužel druhé ne
), jel jsem i za tátu.
Fotky doplním o víkendu.
Ale vážně, samozřejmě i za nás všem děkuji za krásný víkend i prožitek. Trasa závodu byla krásně vybrána, nápadité soutěže, bezvadní kamarádi, inu zkrátka jsme se bavili všichni. A 30 let devítky jsem si spolu se Zuzankou, samozřejmě u devítky, připomenul v sobotu večer na parkovišti, kde jsem vzpomněl i na tátu. Měl by z naší společné zábavy jistě radost a jistě s velkou chutí by se svezl i s osmičkou Honzy Mišurce. Vždyť to byl kdysi jeho první Renault. Tímto Honzovi ještě jednou upřímně děkuji za svezení (je moc dobře, že obhájil třetí místo z Křivonosky, zatímco devítka bohužel druhé ne
Fotky doplním o víkendu.
Radek
Renault 9 TL, phase I, 1397 ccm, 43 kW, r. v. 1983
Renault 19 RT, phase 2, 1721 ccm, 54 kW, r. v. 1992
Renault 16 TX, 1647 ccm, 68,4 kW, r. v. 1976
Renault Thalia Expression, 1390 ccm, 55 kW, r. v. 2003
Renault Mégane Grandcoupé, 1330 ccm, 103 kW, r. v. 2024
Renault 9 TL, phase I, 1397 ccm, 43 kW, r. v. 1983
Renault 19 RT, phase 2, 1721 ccm, 54 kW, r. v. 1992
Renault 16 TX, 1647 ccm, 68,4 kW, r. v. 1976
Renault Thalia Expression, 1390 ccm, 55 kW, r. v. 2003
Renault Mégane Grandcoupé, 1330 ccm, 103 kW, r. v. 2024
A jak vám chutnala Renaultka ? Doufám, že jste si ji nikdo nenalil do ostřikovače nebo místo brzdové kapaliny !!! 
Renault 4CV, r.v. 1960