Někteří asi tuší co název tématu
X.MRPJN znamená, no a pro ostatní to teď rozepíšu:
X= římská číslice ( 10 )
. = tečka označující v tomto případě, že jde o číslovku řadovou ( desáté )
M = moravské
R = renolťácké
P = pohárek
J = jubilejní
N = tudíž netradiční
Takže úvod by jsme měli.
A co dál?
Vzhledem, že je jubilejní a netradiční, tak takové bude i místo, doba a program.
Termín :
sobota 5. 5. 2018 a dny následující
Místo : lázně
LUHAČOVICE na východní Moravě kousek od Zlína
Hlavní místo : hotel rezidence AMBRA
Zde budu ubytovaný já, ač je tu ubytování hodně drahé. ( Pokoj pro 2 osoby se snídaní na 1 noc stojí 3100 Kč)
Pro majitele karty Sphere je 10% sleva Důvod volby místa - mají pro nás restauraci s bowlingem a se sklípkem pro cca 30 osob a s otevírací dobou minimálně do půlnoci
Je zde parkoviště a je zde přímo v hotelu i bazén a welness - pro neubytované vstup zařídím.
Jezdím sem už léta a jsem moc spokojený, a když je to ten jubilejní, tak se budu trochu rozmazlovat.
Jinými slovy, v okolí je spousta hotýlků, penzionů a soukromého ubytování, že se nestane, že by někdo neměl kde hlavu složit i za levný peníz. Hotel má kapacitu přes 100 lůžek.
PROGRAM :
pokud by chtěl někdo dojet už v pátek 4.5.2018 tak může, ale já nevím zda už v pátek dojedu, domluvili by jsme se spíš individuálně.
Počítám však, že pátek bude na dálnici boží dopuštění a pro hodně z Vás to bude dost daleko, tak ať nejedete na noc.
Sobota 5.5. 2018:
Hlavní sraz je ve 13.30 hod před infocentrem v Luhačovicích u kulturního domu Elektra.
Odtud se projdeme od 14.00 hod s profesionálním průvodcem po Luhačovicích s odborným výkladem.
Procházka bude po rovině cca 1,5 až 2 hodiny
Auta nechte zaparkovaná u svých penzionů či hotelů a dojděte k infocentru pěšky.
Kdo bude chtít a přijede dřív, setkáme se už kolem poledne v restauraci v Elektře a dáme si oběd a počkáme na ostatní.
Po procházce po 16.hod se rozejdeme se ubytovat a sejdeme se
v 18.00 hod na večeři v hotelu AMBRA - u Bowlingu - ( ne hotelová restaurace, tam mají večeři v rámci " zážitkové gastronomie " za cca 270 Kč a musíte si ji zajistit individuálně nejpozději ve středu nebo čtvrtek předem, pokud ji nebudete mít v rámci balíčku při ubytování).
Zde budeme mít rezervaci na cca 25 míst ale je tam míst víc a scházet se budeme postupně a objednávat si jídlo také a každý si ho i platí.
v 20.00 hod se přesuneme do sklípku pro cca 30 osob (ve stejné budově jako bowling), který bude jen pro nás. Bude zde obsluha a otevřeno až do půlnoci - jen kuchyně jede jen do 21. hod.
(je to do hotelu dost do kopce, kdo by chtěl na večeři dovést autem, tak se domluvíme a já bych pro něho dojel, večer už to pak z kopce dojdete, nebo objednáme taxíka)
Ale protože je to jubilejní - máme předobjednanou druhou večeři - raut : řízečky, zelenina a pečivo. ( na úhradě s domlouvám s vedením klubu, že by se podílel ) Zatím tak zhruba pro 20 - 25 osob. Pokud by nás bylo víc, tak bych musel doobjednat, tak mi prosím dejte vědět, zda se této druhé večeře zúčastníte. Napište to sem, nebo mně do soukromé zprávy, popř na můj mail
voda.milan@seznam.czprosím tak do 15.3. mi napište, nemyslím to jako závaznou přihlášku, je to dost brzo, jen abych měl troch přehled pro objednávku.
(P.S. stejně vím, jak to dopadne a kdo se přihlásí)
Prostě sobota na pohodu, tak aby jste bez stresu dopoledne dojeli, v klidu se společně prošli a pak i poseděli.
Neděle 6.5.2018
Po 10. hod sraz u hotelu AMBRA nebo dle domluvy a společný odjezd do Vizovic na prohlídku likérky Jelínek.
cca na 11.00 hod prohlídka - tak hodinka ( vstupné si platí každý sám)
Potom se tam ve Vizovicích naobědváme, kdo bude chtít pojede domů a kdo bude chtít, může se jet na AMBRU vykoupat do bazénu či si dát masáž - musela by se domluvit předem, či jen posedět. Nebo můžeme jet z Vizovic ještě do Zlína do ZOO a na zámek ( Lešná u Zlína)
Já pojedu domů až v pondělí, vezmu si na ten den dovolenou, protože v úterý 8.5. je státní svátek. Kdo bude chtít, může si pobyt protáhnout až do úterý.
Celý program se může ještě vyvíjet, ale ten hlavní sobotní by měl už zůstat. Je to netradiční, ale bral jsem to, že budeme spíš relaxovat a rozmazlovat se. Vždyť je jubilejní - desátý.
Tak se na Vás už těším a prosím, pište pokud máte nějaké dotazy, či náměty.
Ahoj
Milan a Jana
P.S. Pokud se někomu tento program, místo či čas nelíbí, či mu nevyhovuje, tak opět připomínám....účast není povinná, opravdu ne.
Za měsíc po pohárku si užijete hlavní sraz se vším všudy ( levné ubytování, soutěže, jízdy na cca desítky kilometrů, fotografování na náměstích se soutěží elegance...atd atd, tak jak to někteří mají rádi, a jak jsou zvyklí.)
Proto to N na konci názvu tématu - Netradiční. Kdo chce ať přijede, bude to opět paráda.
Moc se už na Vás těším......prostě už mě zase svrbí řiť...zas už bych někam jel. A co Vy?