Zdravím Vás klubáci,
Dal jsem se do nemožného...
Sháním originální dálkové ovládání k centrálu na těchto Renaultech.
Třeba někomu zůstalo doma v šuplíku, jen najít ten správný šuplík.
Tehdy prezentováno jako Keyless Entry System - neboli RKE (remote keyless entry system)
A pokud by tu měl někdo i nějaké informace k tomu jak to spárovat s autem, budu vděčný.
Třeba i za detailní fotku dálkového ovladače s nějakými čísly, part numera atd, protože strýček google toho moc nevyplivnul.
Díky,
Renault Fuego/9/11 a možná i jiné
Renault Fuego/9/11 a možná i jiné
- Přílohy
-
- Renault Keyless.jpg (48.87 KiB) Zobrazeno 4873 x
Re: Renault Fuego/9/11 a možná i jiné
Takže i pro ostatní, kteří mají podobný problém u svých aut,
díky starému ovladači od Peugeota 405 jsem konečně zjistil, jak to pojmenovat, aby strýček google něco našel.
Je to NEIMAN PLIP, používalo se pro hodně značek. Dokonce Honda a jiné.
Citroen, Peugeot, Renault a některé modely z USA AMC mají stejný, odlišný samozřejmě logem výrobce.
- liší se 5ti nebo 8mi místným kódem - kdyby měl někdo návod, jak nakódovat nový ovladač, budu vděčný.
Na Renaulta se shání ovladač dost blbě, prodávají se v Argentině a jiných zemích, kde se auto vyrábělo ještě v devadesátých letech.
Kdyby se někomu válel doma jako pozůstalost například z R21, R5, nebo i starýho Citroena, Peugeota, měl by se dát použít, jen ho nakódovat.
díky starému ovladači od Peugeota 405 jsem konečně zjistil, jak to pojmenovat, aby strýček google něco našel.
Je to NEIMAN PLIP, používalo se pro hodně značek. Dokonce Honda a jiné.
Citroen, Peugeot, Renault a některé modely z USA AMC mají stejný, odlišný samozřejmě logem výrobce.
- liší se 5ti nebo 8mi místným kódem - kdyby měl někdo návod, jak nakódovat nový ovladač, budu vděčný.
Na Renaulta se shání ovladač dost blbě, prodávají se v Argentině a jiných zemích, kde se auto vyrábělo ještě v devadesátých letech.
Kdyby se někomu válel doma jako pozůstalost například z R21, R5, nebo i starýho Citroena, Peugeota, měl by se dát použít, jen ho nakódovat.