..tak pardon, je to ze škodováckého plátku Ventil, časopisu pracujících automobilových závodů N.P. v Mladé Boleslavi, z roku 1969:)Safrane píše:Samozřejmě že je to kravina.Možná tak r.1969 by tomu odpovídal.Espero píše:To se mi nějak nezdá, v r. 1963 se tyto automobily nevyráběly, nebo aspoň většina z nich.
Články nejen o Renaultech
Re: Články nejen o Renaultech
- x.bobes.x
- člen RCC
- Kontaktovat uživatele:
Je zajimavé že pod těmito články jsou podepsaní vždy AAA, ESA, Cebie a spol... Zajimalo by mne kde čerpají data pro takové statistiky, jestli z malíčku nebo ukazováčku.
Akorát lákají na kontrolu Cebie, která mimochodem je naprosto nepřesná a zcestná a nákup "prověřeného" vozu v konkrétním bazaru.
A také SDA - svaz dovozců automobilů,stejní .......,stejní podvodníci,stejný xindl.x.bobes.x píše:Je zajimavé že pod těmito články jsou podepsaní vždy AAA, ESA, Cebie a spol... Zajimalo by mne kde čerpají data pro takové statistiky, jestli z malíčku nebo ukazováčku.
Akorát lákají na kontrolu Cebie, která mimochodem je naprosto nepřesná a zcestná a nákup "prověřeného" vozu v konkrétním bazaru.
Všechny zmíněné společnosti mají nelegální přístupy do databází servisů značek po celé Evropě, kde se kilometry všech evropských aut dají dohledat. Více neprozradím..Safrane píše:A také SDA - svaz dovozců automobilů,stejní .......,stejní podvodníci,stejný xindl.x.bobes.x píše:Je zajimavé že pod těmito články jsou podepsaní vždy AAA, ESA, Cebie a spol... Zajimalo by mne kde čerpají data pro takové statistiky, jestli z malíčku nebo ukazováčku.