Já bych to viděl stejně, jako Pavel, asi je to nejrozumnější cesta. Myslím, že nějaké pojištění proti vandalismu by provozovatel garáží mohl mít, přeci jen je to služba. Otázkou ovšem je, jestli by se to netýkalo jen škod způsobených samotným provozovatelem, resp. jeho činností. Proti tomu být pojištěn podle mě musí. Ale proti vandalismu, který způsobil někdo jiný...to nevím. Druhou věcí je zjistit, jak je parkoviště zajištěno proti vstupu neznámých osob, které tam nemají co dělat. Zjistit povinnosti správcovské firmy, které jim ukládá pronajímatel, tedy městská část. Jestli třeba v něčem nemohli pochybit (např. zrovna v té ochraně před nepovolanými osobami). Každopádně ale koukni do vlastní smlouvy s nima, co tam máš zakotveno. Víc mě teď nenapadá.
_________________ Renault 11 GTL, phase I, 1397 ccm, 49 kW, 5 dv., r.v. 1986 Renault Espace I 2000 TSE, phase II, 1995 ccm, 74 kW, 5 dv., r.v. 1990 Renault Clio III Grandtour, phase II, 1149 ccm, 16V, 55 kW, r.v. 2010 Karosa LC 735, typ 735.40, ex. Armáda ČR, r.v.1988 Jawa 50 Pionýr, typ 20, ex. ČSLA, r.v. 1979
|