Tak jsem něco málo pročetl na stránkách pořadatelů Renault festival 2013 . Datum akce je 20.-21.7.2013. Přihlášky lze poslat nejpozději do 15.5.2013. Když se klub zaregistruje do 15.4.2013,tak je cena 40eur.Cena pro jednotlivce je 12eur při podání přihlášky do 15.4.2013, při podání do 15.5.2013 je cena pro jednotlivce 15eur.Cena je vždy pro 2 osoby a vozidlo.Každý přihlášený účastník a vozidlo dostane 2 tašky s dárky.Možnost si objednat oběd za 25 eur,nebo je možnost se stravovat v občerstvovacích stáncích.Když účastník opustí během dne vyhrazený prostor festivalu,nebude mít možnost se už ten den vrátit.Ubytování je možné v Hotelech,penzionech,připravený bude i nějaký kemp nedaleko festivalu. Do prostoru festivalu je zakázáno brát jakékoli zvířata. Jestli jsem to dobře pochopil,tak po dobu konání festivalu se nebude prodávat žádný alkohol,nosit alkohol na festival bude zakázáno a podnapilé účastníku budou mít možnost pořadatelé vyhostit.Nevím,zda jsem dobře pochopil (to by jsme ještě zjistili),že auta budou roztříděna podle modelu a stáří do několika sekcí. Možnost limitovaného vyhrazeného prostoru pro kluby,to by jsme zvážili podle ceny a možnosti se prezentovat.Myslel jsem,že by bylo dobré,aby naše auta byla na jednom místě pohromadě.Ohledně toho placení jsem tedy zmatený co přesně je za co.
Budu zjišťovat další podrobnosti,ubytování,prezentaci,program atd...