I druhý den výletu se výborně vydařil
Ráno jsme se sešli opět ve Velvarech v altánku, lehce se občerstvili, Ivana a Jirka s R15 odjeli domů, zato přijeli Honza s Kačkou na Méganu...
Dostalo se mi té cti projet se v Renaultu Avantime (jako řidič samozřejmě), za což nesmírně děkuji Milanovi
Poté jsme se vydali do Lán, kde se k výletu připojil Richard s R19, a společně si prohlédli Muzeum sportovních automobilů, po čemž následoval výtečný oběd v přilehlém Restaurantu Classic. Po obědě jsme se rozloučili nejen se "saisonou
" 2013, ale i spolu navzájem a rozjeli se domů. My si s Milanem, Janou, Kačkou a Honzou ještě prošli Muzeum T.G.M. a zámecký park.
Asi by bylo "nošením dříví do lesa" zdůrazňovat, že i přes předpoveď, připouštějící občasné dešťové přeháňky, bylo celý den krásně a slunečno...
Tímto bych chtěl za všechny moc a moc poděkovat Radkovi a Haničce za skvělý výlet, výborně naplánovaný a skvěle zorganizovaný
Zároveň bych si dovolil neskromně doufat, že nebyl zdaleka poslední, který kdy kdo ze členů RCC uskutečnil
Dovolte mi za všechny velmi poděkovat i panu Jiřímu Loušovi, který vyrobil krásné pamětní plaketky jako vzpomínku pro každého na tento výlet
Pokud jde o fotky, pošlu ty své všem, kdo se výletu zúčastnili a na něž mám e-mailovou adresu (kterou mi můžete napsat pro jistotu do SZ). Doufám, že i mě nějaké přijdou a z toho všeho pak vyberu ty nejvýstižnější a umístím je do Fotogalerie na webové stránky klubu.
Účastníci nedělní části výletu:
Radek, Hanka a Zuzanka s R9
Milan a Jana s R Avantimem
Jirka a Blanka s R11
Honza a Kačka s R Mégane Break
Petr s Renatou a Jakubem s Citroënem Berlingo
Richard s R19