I já se v pořádku vrátil se svým R11 (jehož tachometr ukázal v garáži přesně 340 000 km) z našeho 2. srazu RCC, ze kterého jsem měl i přes neskutečnou únavu, neskutečnou radost
Na náměstí v Čáslavi se sešla během odpoledne celkem 43 auta a to nejen značky Renault
Počasí vyšlo absolutně luxusní (čekal snad někdo něco jiného?
A nakonec, kdo to říkal - já to říkal, že vzhledem ke zlepšující se předpovědi je vysoce pravděpodobné, že přijede i Milan. A přijel? Přijel
)
Gratuluji všem vítězům k jejich umístění a zároveň bych rád poděkoval všem, kteří přispěli ke zdárnému průběhu našeho 2. srazu.
Velký dík patří mým kolegům organizátorům (Pavlovi, Tadovi, Jirkovi s Luckou a Josefovi) za veškerou práci, vedoucí k úspěšnému zvládnutí srazu; městu Čáslav za poskytnutí prostoru na náměstí a taktéž Městské policii v Čáslavi; Českému rozhlasu za přímý přenos z našeho srazu; panu hráznému z přehrady Seč za zajímavou prohlídku; Martinovi Krechlerovi za výrobu startovních čísel; bratrům Renaultovým za založení značky Renault.......a samozřejmě vám všem účastníkům srazu - soutěžícím za trpělivost při vzniklém časovém skluzu a za nadšení, s nimž se vrhali vstříc neznámým dobrodružstvím, jež jsme si na ně přichystali a všem za vytváření pohody a skvělé atmosféry během dne a vystavená auta na náměstí. Bez vás všech by sraz nebyl srazem. Díky všem.
To vše mě opět přesvědčilo o tom, že to, co děláme, má smysl. Ještě jednou - díky
Měl bych jen prosbu k těm z vás, co máte fotky z našeho srazu. Při sebevětší snaze na focení moc času nezbylo. Prosím vás tedy, zdali by bylo možné poslat mi vaše fotky v plném rozlišení třeba přes
www.myairbridge.com (tam se dá uložit kolem 5 GB), adresát:
info@renaultcarclub.cz. Aby byl materiál ze srazu pro naše klubové webové stránky
Díky