Radku, díky
V tom "řopíku" jsem byl předloni s Honzou, když byl otevřený a je to super. Letos jsem tam chtěl s tchánem, když jsme byli u Tebe, ale netěsnící palivová pumpa měla jiný názor a tak jsme raději spěchali do Prahy
Každopádně doporučuji všem, koho to jen trochu zajímá - je toho na Velvarsku a kolem Prahy víc. Dokonce mě napadlo, že bychom mohli udělat po linii opevnění (tzv. Pražské čáře) nějaký klubový výlet, pokud by byl zájem.
Jinak já byl projet "jedenáctku" na Štědrý den, což se mi naposledy stalo ještě za časů jejího normálního provozu
A z Tvé samomluvy u garáže si nic nedělej, myslím, že je na tom spousta z nás podobně
Já si taky s autem povídám za jízdy a při vstupu do garáže ho hezky pozdravím a při zavírání taky
A přesto, že je to asi trochu magořina, tak to nazývám "vztah k věcem". Ale o tom jsem ve spojitosti s naším youngtimerem psal tady jinde
Jo a o Zuzanku neměj strach - správnou "renaultářskou" výchovou možná docílíš toho, že po dosažení její plnoletosti budete stát a přát každý u své garáže