Když jsem si tak v duchu promítal naše výlety a zatím jedniný sraz, uvědomil jsem si že řadu z nás provázejí naše kamarádky, přítelkyně, manželky... Všechny to jistě činí z lásky k nám, tedy chci říci vždy k tomu z nás koho doprovázejí
, a tak mě napadlo, že bychom se mohli zamyslet nad nějakým prvkem v programu srazu, v kterém by mohly uplatnit své dovednosti či šarm, zkrátka který by byl věnován jim jako poděkování za pochopení pro naši kratochvíli (mnohdy na celý život) a který by učinil Renaulty zdrojem zábavy i pro ně.
Tedy pokud by někdo měl nápad, proč se o něj nepodělit.
Na začátek přispěji asi ne zcela orig. nápadem - totiž že bychom přidali další kategorii soutěže elegance v podobě sladění módy ženy s autem, jehož je posádkou. Nabízí se např. móda dle doby, ze které pochází příslušný vůz, nebo sladění oblečení s daným vozem co se týče barvy či doplňků bez ohledu na dobu, ze které vůz pochází. Zkrátka hodnotil by se estetický dojem jako celku.
Inspiraci z dávných dob Renaultclubu Praha, kdy se volila Miss Renault samozřejmě nelze rovněž nezmínit. Ovšem každá žena má svůj půvab v každém věku, proto bych volil spíše disciplínu která by mohla těšit každou účastnici srazu a tím i každého z nás.