bambejch píše:
Nevim jak mam odpovedet radkovi 919.
Vsiml jsem si ze Vas zaujala petadvacitka ze Svycarska. Myslim, ze nazivo by jste mluvil jinak. Pokud bych vam tim udelal radost necham Vam svoji. Stejne to jednou dopadne tak, ze se budu vozit na torzkach. A takoveho krasavce / dovolim se pochvalit / by mel opecovavat fanda a ne aby auto slouzilo na nakup rohliku. Cena prijatelna. Naviseni jen o 0.00000019% kupni ceny.
Pokud jde o odpověď na výše napsaný příspěvek (tedy o reakci na příspěvek radka919), stačí kliknout na tlačítko "citovat" vpravo pod příspěvkem toho, na koho reagujete
V tomto případě pod příspěvkem radka919 klikněte na "citovat" a v okně pište dále pod napsaný text. Výsledkem bude váš nový příspěvek, nad nímž bude zobrazena citace příspěvku radka919.
Vaše R25 je krásná, pro mě tím spíš, že jde o tzv. phasi I. Tedy první generaci. Osobně jsem rád, že máme v klubu krásnou R25. A nejen kvůli tomu, že je to vlastně větší R11
Jinak fotky jsou tady na foru skoro všude
Každopádně toto téma by mělo být o současných autech členů klubu, trochu nám diskuse zabíhá jinam, ale nevadí, klidně diskutujte všichni dále, ono se to nějak "vyvrbí" a případně její část přesuneme do jiného tématu
Ono to nějak dopadne
Omlouvám se, nechal jsem se unést. Baba se mnou doma o tom nediskutuje a konečně můžu své pocity dát do eteru. Umírním se.