I my s Blankou si dovolujeme popřát vám vše nejlepší do společného života a moc vám oběma poblahopřát
Těšíme se na seznámení s Tvojí nastávající při nejbližší možné příležitosti
Je to krásný okamžik; pokud jde o obřad samotný, není to nic složitého - po různých formalitách (občanky, hudba, seřazení svatebčanů apod.) si vyslechnete krásnou řeč oddávajícího, k tomu vám (v tomto prostoru pravděpodobně na klavír, pokud nemáte domluveného něco jiného) zahraje někdo něco hezkého a oba v pravou chvíli řeknete své "ano"
A tím se stanete manželi Zoubkovými
Upřímně mě se celý svatební den tak líbil, že bych si ho (samozřejmě se stejnou manželkou
) klidně zopakoval znovu
A pokud jde o focení na Libeňském zámečku - venku v parčíku před zámečkem vás nechají fotit dosyta, ale běda, jak budete chtít vjet autem třeba před vchod
Brácha se tam ženil, a poněvadž naše R11 byla jejich svatebním autem, dovolil jsem si na okamžik porušit zákaz vjezdu a najet kvůli fotce před vchod. Okamžitě jsem byl hrubě slovně napaden přítomným vrátným v teplákách, až jsem ho byl nucen poslad do p.....říslušných míst. Ani tak ne za fakt, že jsem v zákazu vjezdu, ale hlavně za způsob, kterým mi to připomněl
Takže na to pozor, nebo vyřídit na úřadě povolení k vjezdu.
A mimochodem jedna perlička k Libeňskému zámečku - v jeho prostorách měl svatbu syn majitele Tvé R19 z jednoho známého retroseriálu