Milý Milane a Jano,
"čas letí jako bláznivý" jak zpívá Mistr v jedné ze svých písní a já koukám, že to nač jsme se těšili zase rychle a krásně uteklo. Byly to skutečně krásné dva dny, ve kterých se Ti povedlo snoubit snad vše, co se snoubit při organizování setkání přátel a renaultových příznivců dá
Počasí, krajina, město, ubytování, navštívená místa, jídlo, zábava, lidé... A nad to vše ještě velice vtipně "vystřihneš" popis uskutečněné akce pro nezúčastněné
Myslím to naprosto upřímně, když říkám, že na všechny Pohárky, kterých jsme se stačili zúčastnit, vzpomínáme moc rádi a já osobně je pro sebe chovám jako perličky jara. Díky svým zkušenostem z Anděla snad trochu vím, jaké starosti i radosti takovou akci provázejí. Starosti po skončení akce pominou, radosti zůstávají o chvíli déle. A občas se i nečekaně připomenou - jako třeba pro mě na letošním Pohárku, kdy jedna z milých účastnic vzpomínala jak příjemné bylo posezení ve světnici v Zubrnicích při jednom z minulých Andělů. To jsou pro nás ty nejlepší odměny, že?
Po minulém Andělovi jsi se ptal, kam to půjde dál (myšleno ve smyslu soutěžení mezi Pohárkem a Andělem). No, já po další výtečném Pohárku nevím. Snad že bych na letošního Anděla pozval toho Karla Gotta, jinak už nevím
Ale mohli bychom se také jednou domluvit, a uspořádat Andělský Pohárek
Ale nyní vážněji - moc děkuji za krásný výlet. A děkuji i všem co přijeli a svou pohodou vytvořili pohodu pro ostatní. A s odkazem na jiného mistra, díky kterému jsme měli jeden z letošních cílů výletu, děkuji za poetické dny