radek919 píše:
Každá plánovaná událost s sebou pro své organizátory přináší v začátku nejednu starost, vymýšlení a potom když se začne blížit její termín, tak obavy typu jaké bude počasí, kolik asi přijede lidí, bude se jim to líbit... atd. Pak onen den nastane, lidé se sjedou, pobaví se a než se člověk naděje, jsou událost i starosti pryč. A brzy, je-li to akce opakovaná, začne pro organizátory vše nanovo.
.
Milí renolťáci, renolťačky, renolťáčata , milý Radku.
Dnes poprvé nesumíruji a nepopisuji jaké to bylo či nebylo, jak jsem to dělal dříve, ale dnes jsem si dovolil použít Tvoje slova.
Jen je doplním o to že když ten den nastane, tak z toho nic nemáš, jen furt šrotuješ v hlavě....program nemá zpoždění, lidi trefili na místo srazu, zamluvené místa pro posezení nejsou dostatečná...vejdou se tam všichni....kdo ještě přijede.....kam si sedne, bude dost pro každého na občerstvení...no a o počasí ani nemluvě, protože plán B ( deštivo) neexistuje...no a z vlastního programu nic nemáš.
Počet účastníků ( o autech nemluvím, stejně by se nikam nevešly) se šplhá do neúnosných výšin...letos skoro padesát... kdo nevěří, ať tam běží....jen ve sklípku nás bylo přes 35 a to nedorazili nahoru večer Vaščešenovi, kolíňáci, a další, a to jen díky malým dětem, které šly spát. Přitom občerstvení bylo objednáno pro 20 osob....a díky kase klubu to nebylo poprvé na mně.
Takhle už to prostě dál nejde, to sám nezvládnu dělat, a proč se stresovat...pohárek má být o pohodě.
Tenhle Moravské Renolťácké Pohárek
byl desátý tedy Jubilejní...........svým místem a programem Netradiční...........ale taky svým způsobem Poslední.
Díky Všem, co těch deset let jezdili, byly to krásné společné chvíle a bude určitě na co vzpomínat.
Setkávání na začátku sezóny bude v jiném stylu, pokud to zůstane na mně ( ale představu zatím nemám skoro žádnou)
Pokud někdo touží po obdobné akci v tomto stylu, počtu lidí a náplni na 2 - 3 dny, tak to klidně přepustím.
Jen si bude muset vymyslet nový název. Pohárků bylo deset a tak to i zůstane.
Vím, že jsem Vás na začátku sezóny nepotěšil, ale za chvíli je tu hlavní sraz a na podzim Anděl ( a třeba fakt Radek sežene Mistra).
Ještě jednou Vám všem moc dík a určitě se budeme setkávat dál. O to přece jde hlavně.
Král je mrtev, ať žije .....??????? ( 1. ročník ????? 2019 )
Milan a Jana
Violette)
Super5 GTE 1,7
Blue Ridera dalších více něž 555 ks 43x menších na
http://www.autosalon.cf.cz