Espero píše:
Takovýchto holek na focení je plný svět, ale mám nově zrekonstruovanou R11, takže by to nemuselo být až tak špatné.
Fotograf jsem druhou profesí, mám na to grafárnu, dodnes vzpomínám, že jako maturitní téma jsem měl kromě jiného reklamu na spodní prádlo. Jen mi ta inženýrská matematika připadá daleko více tvůrčí než to "umění", ale takový kalendář bych dokázal sfouknout taky, už jsem to dělal, i když tenkrát to nebylo o autech. Kdysi jsem to chtěl v Hyundaiclubu (modelky jsem měl a některé i docela známé z televizních reklam) a skončilo to na penězích, protože focení je z toho ještě tak to nejlevnější, i když náklady tam také jsou. Výroba v malém nákladu je ale drahá neskutečně, protože nejdražší na tom je příprava výroby (výroba tiskové formy), a ta je stejná ať těch kalendářů děláš 100 anebo 300 000. Chtěli jsme to nabídnout síti prodejců, aby to mělo nějaký efekt, že by to dávali novým zákazníkům jako prezent při nákupu aut, ale importér neměl zájem, pak to dělali po většinovém rozhodnutí tak, že každý majitel kdo chtěl dodal fotku vozu do kalendáře určeného jen pro net, kdo chtěl si pak vytiskl sám, ale logicky to dopadlo blbě, chyběla tam sjednocující idea. Kalendář jen pro net není úplně optimální. Nemá to ten správný účinek, výtvarný ani informační. To by byla skoro zbytečná práce, kromě zábavy při focení.
Dekuji za reakci
tak tyn material co se nafoti nemusi byt nutne ke kalendari propagace klubu na webove stranky atd... mebo muzeme natocit medailon o vasem voze takovy vide uz je natocen R11 jirky Kliky a otty R4 i to se da natocit