Dnes jsem jel sobotní trasu znovu za slunečného počasí - aleje stromů hrály krásnými pestrými barvami podzimu a byla krásná viditelnost na celé Středohoří. Snad letošní Anděl doplatil na to, že poprvé nepřijel Milan s přivolávačem slunce
Ale nyní vážně: jak jsem zmínil dříve, okolnosti letos přípravám moc nepřály a mohlo by se zdát, že mezi okolnosti patřilo i počasí. Když se nyní ohlédnu, počasí nic moc pokazit nemohlo. A to proto, že jste přijeli vy všichni jako skvělá parta kamarádů!
Velmi si toho s Hankou vážíme, že jste možná podstoupili i trochu toho nepohodlí deštivého dne, abychom se mohli vidět a užít si poslední letošní výlet.
Pavel již zmínil to, co jsem při proslovu na balkónku zapomněl zmínit já - totiž poděkování všem hospodyňkám za skvělé a chutné příspěvky k pohoštění ostatních. A to dokonce některé hospodyňky, byť se letos zúčastnit nemohly, přesto upekly a svůj voňavý a chutný pozdrav poslaly po svých drahých polovičkách, kterým tak patří navíc i obdiv, že při transportu odolaly pokušení a dobroty tak mohly spočinout na stole s andělským pohoštěním
Tedy díky všem, že udržujete tuto krásně lidskou, spontánně vzniklou, zvyklost u Anděla.
A nemenší dík patří i Pavlovi, který nemeškal a v okamžiku kdy už bylo jasné, že nás bude počasí trápit, přivezl party stan, který doplnil přístřeší našeho altánku.
Během týdne doplním odkaz na fotogalerii, abyste si mohli sobotní chvíle třeba připomenout.
Již nyní se na vás všechny těšíme v roce 2020!