Chtěl bych poděkovat za pozvání od velmi milých lidí a musím říci, že jsem byl překvapen, jak hezky jsme se mezi vámi cítili, takže myslím, že bych měl, tedy cítím to jako přání a závazek zároveň, vaše pozvání oplatit a uspořádat zase něco pro vás. Opravdu to bylo poetické odpoledne, jak pravil kolega o kus výše. Otázka je kdy, zima se kvapem blíží. Tak si řekněte, jestli chcete zkusit nějaký výlet ještě v třeba v listopadu nebo až na jaře. (Jeden nápad na listopad mám, ale bylo by s tím trošku víc ježdění, tak si nejsem jistý.....) Z kontextu vím, že řada z vás asi v zimě nejezdí, aby ušetřila železné oře. A do zimy se může počítat i listopad. (Já dávám Hjundaj taky na zimu spát.) Nadšený byl i kluk a to už je co říci. Rovněž děkujeme za milé pohostinství a pozornost Radkovy rodiny. Když jsme o tom výletu doma vyprávěli, tak ten nejmenší 6 letý současný marod Michael se i trochu rozbrečel, protože litoval, že tam nebyl.
To autíčko R4 CV, co Mirek dostal od Milana 43 jsem v mezích možností opravil, kus uražené zadní nápravy i s kolem jsem přilepil, kolečko se dokonce i točí, elegantní lepení to není, lepil jsem to epoxidem, aby to vydrželo a nejdříve jsem musel vymodelovat z epoxidu podložku, na kterou se pak přilepila ta olomená náprava s kolem. Ale nebylo to kompletní, chybí jedna pneumatika, zpětné zrcátko a zadního nárazníku byla taky jenom asi čtvrtina, takže tohle se spravit nedalo, tu pneumatiku se pokusím nějak sehnat v opravně hraček a autíčko bude skoro jako nové. Ještě jednou Milanovi děkujeme.
_________________ od 04 85 Renault R 11 GTX (phase I) 1,7 i; 55kW; červený od 30.3.18 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi (phase II) 2,0 96 kW červená Tiziano provedení L2H1-camper od 17.12.22 Renault Fluence 1,6 16v béžová metalíza
|