Tak máme 4. Moravské Kolečko za sebou. Jsem velice rád, že se toto setkání opět více než krásně vydařilo. Příjemné slunečné počasí, krásná krajina a příjemné setkání stejně naladěných lidí
Nečekal jsem a byl velice překvapený, jak velká, ale hlavně rozmanitá a pestrá byla letos přehlídka vystavených modelů značky Renault. Po dlouhé době jsem tak mohl osobně vidět například krásnou R18 ve verzi kombi, sportovní legendu Alpine A110, další její nástupkyně Alpine A310, které přijeli se ukázat dokonce ve dvou exemplářích, nebo setkání čtyřech Renaultů R16. Radostí pro naše oči bylo si i prohlédnout další modely Renaultů od R6, R8, R10, R12, R19, Avantime, Megane cabrio cupe, Megane sport a další. Program byl taktéž příjemný a poučný. Děkuji všem, co jste přijeli a účastnili se tohoto jarního setkání našeho klubu a také velice děkuji Michalovi, jeho rodině a všem, kteří se jakkoli podíleli na přípravě a organizování. Již nyní se velice těším na další Moravské Kolečko, které nás bude čekat v příštím roce